Op professioneel vlak lijkt het RTL-talkshowpresentator Renze Klamer voor de wind te gaan. Zelfs de kritische heren van Vandaag Inside lijken het werk van Renze wel te kunnen appreciëren en zien hem zelfs als hun voornaamste concurrent.

Ook op privégebied is Renze erg gelukkig, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Story. De presentator spendeert graag al zijn vrije tijd aan zijn kinderen Naomi en Ezra. “Ik ben een echte stoeivader”, gaat hij van start. “Ik vind het leuk om met de kinderen te spelen, ravotten, cupcakes te bakken en domme dansjes te doen, Ook doen we veel spelletjes. Het vaderschap is het mooiste aspect van het leven.”

Renze en Pearl Jozefzoon, de moeder van zijn kinderen, zijn gescheiden en de kinderen wisselen wekelijks. “Het voordeel van een co-ouderschap is dat je ook af en toe je handen vrij hebt. Ik ken stellen die jaloers zijn op ouders die niet meer bij elkaar zijn, om de reden die ik net noemde. Zo van: oh, dat zouden wij ook wel willen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.