Dries Roelvink en zijn partner Honoria zijn ondertussen al een hele tijd samen. In Weekend vertelt de zanger hoe hun relatie begon.

“Ik woonde toen bij een vriend en zocht haar op”, gaat Dries van start. “We gingen uit en aan het einde van de avond zei ze: ‘Je mag hier blijven slapen.” Toch was dit niet het begin van hun relatie, aangezien Dries kort daarna het bed deelde met een collega van Honoria.

“Honoria bleef door mijn hoofd spoken, maar zij zat niet echt op mij te wachten. Mensen om haar heen zeiden tegen haar dat ik een apart figuur was die op haar geld uit was, want haar vader is nogal vermogend. Ze hield boot af. Toen verloor ik haar maanden uit het oog.”

Toen besloot Dries bewust een aantal keer met haar collega uit te gaan. “Dat was een oud versiertrucje, want doordat ze samenwerkten zei ze tegen Honoria: ‘Ik ga met Dries uit.’ Zo wilde ik Honoria jaloers maken”, een plannetje dat wonderwel succesvol bleek te zijn.

Spijt blijkt de zanger echter niet te hebben dat hij haar collega gebruikt heeft. “’Daarvoor moet je alle registers opentrekken. Uiteindelijk ben ik, met veel bokkensprongen, op mijn pootjes terechtgekomen. Ik ben haar collega eeuwig dankbaar”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.