In Weekend lezen we dat het intieme leven van Leontine Borsato momenteel niet erg spannend is, al geeft ze meteen aan de daad niet erg te missen aangezien daar ook andere manieren voor zijn. De intimiteit daarentegen en de verbinding die dit teweegbrengt mist ze dan weer wel.

“Een onenightstand is niets voor mij”, begint Leontine te vertellen. “Omdat je diegene niet kent, is er geen veiligheid. Dat is het, denk ik. Althans, er zijn ook vrouwen die dat fantastisch vinden en alleen voor een snelle wip op Tinder zitten. Dus het is niet zozeer dat dat alleen maar bij mannen hoort.”

Leontine moet echter eerst een verbinding voelen om met iemand intiem te zijn. “Om me letterlijk en figuurlijk bloot te geven, moet het echt helemaal goed zijn. Je bent kwetsbaar in je nakie toch?”

Al lijkt dit geen eenvoudige opdracht voor potentiële partners aangezien het tv-gezicht niet snel te veroveren valt. Mocht er toch iemand door haar schild kunnen dringen, blijft ze sowieso om die persoon geven, zelfs na een breuk, zo lezen we in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.