Jan Bauer vertelt in Weekend dat hij momenteel rechten studeert maar dat hij eigenlijk een overstap richting hotelmanagement ambieert.

“Ik werk nu in de horeca, in een restaurant in Willemstad, en dat bevalt me heel goed”, gaat de Bauer-zoon van start. “Ik doe dat nu al twee jaar, dus misschien wordt het wel iets in de horeca, dat lijkt me super leuk.”

Wanneer de reporter aangeeft dat hij ook nog een restaurant met zijn broer Fransje kan beginnen, geeft hij aan dat dit zeker ook een mogelijkheid is. “Hij heeft het er af en toe weleens over gehad, hoor. Maar we moeten natuurlijk ergens startkapitaal vandaan zien te halen. Dus dan moet je eerst naar de bank…”

Natuurlijk is geld vragen bij hun vader Frans ook een mogelijkheid, al lijkt Jan niet helemaal voor dit idee gewonnen te zijn. “Ik weet het niet. We moeten natuurlijk wel met een goed idee komen. Het kan niet zo zijn dat als dat dan gebeurt, dat je een maand later zegt: ‘We gaan het toch niet meer doen.’ Of: ‘Pap, het geld is op.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.