Dries Roelvink vertelt trots in Party dat er ondertussen al twee miljoen exemplaren van De Ballen Van Dries over de toonbank zijn gegaan. De lekkernijen zijn zelfs zo’n succes dat er op vraag van de Jumbo directie een uitbreiding in het assortiment is gekomen.

“Je hebt De Ballen van Dries en wat past daar nou bij: De Spies van Dries”, gaat de zanger lachend van start. “En naast De Spies van Dries is er ook nog iets anders nieuws: voor het EK Voetbal is De Ballenbak van Dries gemaakt, met daarin mini gehaktballetjes.”

Hoewel Dries veel plezier haalt uit het ondernemersavontuur, legt het hem ook geen windeieren zo blijkt. “Financieel is het leuk ja”, gaat hij verder. “Ik krijg een paar dubbeltjes van ieder verkocht product. Stel je voor dat het twee dubbeltjes zijn en als je er twee miljoen verkoopt, dan tikt het echt aan (2 miljoen x 20 cent = 400.000 euro, red.). Je kan er wel tegenop zingen, maar dan ben je een tijd bezig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.